Historiku dhe Profili

Alta Group është një nga Kompanitë më të mëdha në Shqipëri në sektorin e importit dhe tregëtimit të lëndëve të para dhe pajisjeve për Pastiçeri, Furra Buke, Industri Ushqimore, Akullore etj. Aktiviteti yne konsiston në furnizimin dhe plotësimin e çdo nevoje që kane prodhuesit dhe operatorët e këtyre sektorëve. Ne sjellim në tregun shqiptar një gamë të gjërë produktesh duke garantuar cilësine por edhe disponibilitetin e tyre në çdo kohë. Gjithashtu u ofrojmë klientëve tanë asistencë të vazhdueshme dhe keshilla nga profesionistë të sektorit në përdorimin me efikasitet të produkteve dhe recetave të vecanta. 

 

Lëndë të para për Pasticerinë

Alta Group ofron të gjithë gamën e produkteve që shërbejnë si lëndë të para për prodhimin në sektorin e pasticerisë 

 

 

Lëndë të para për Furra Buke

Alta Group ofron të gjithë gamën e produkteve që shërbejnë si lëndë të para për prodhimin e bukës dhe të brumërave. 

 

 

Lëndë të para për Akullore

Alta Group ofron të gjithë gamën e produkteve që shërbejnë si lëndë të para për prodhimin e Akulloreve 

 

 

Industria Ushqimore

Alta Group ofron një gamë te pafund të produkteve dhe lëndëve të para ne Industrine Ushqimore. Perfshihen gjithashtu edhe makineri, pajisje dhe asistencë teknike në sektorë të ndryshëm.  

 

 

Makineri e Pajisje

Alta Group ofron Makineri e Pajisje me teknologjitë me të përparuara bashkohore për të gjithë sektorët e prodhimit dhe mirëmbajtjes së produkteve ushqimore. Ofrohet gjithashtu asistenca e plotë teknike, asistenca e përdorimit të tyre dhe kurse afatshkurtër e afatmesëm për realizimin e recetave më të mira.

 

 

Supermarkete

Alta Group është furnizuese e parë e mallrave me shumicë për supermarkete. Alta ofron cilësi të lartë, kontroll dhe garanci të produkteve dhe certifikatave me cmimet më konkuruese.

 

 

Paketime dhe Ambalazhime

Alta Group ofron të gjithë gamën e produkteve për paketime e ambalazhime (letër apo karton të riciklueshëm, alumin apo plastikë) të produkteve ushqimore të çdo sektori.    

 

 

HoReCa

Alta Group ofron produkte, lëndë të para, pajisje dhe asistencë për klientë të saj që operojnë në fushën e Restoranteve, Hoteleve dhe Cateringut; Suporti ështe i domosdoshëm për të siguruar vijueshmërinë e këtyre bizneseve me shërbim efikas, të shpejtë dhe cilësor. 

 

Kontaktet - Administrata

Telephone: +355 4 2477444 
Email: info@alta.al
Website: www.alta.al

Adresa: Alta Center, Tirana
Rr. Dritan Hoxha No1, Albania 

 

Magazina

Telephone: +355 4 2477444 
Email: info@alta.al
Website: www.alta.al

Adresa: Alta Group
Rr. Industriale No 49, Kashar - Tirane 

 

Te rejat me te fundit; ne Facebook